URGENT

Salut decidirà al desembre si el CAP de Lloret tindrà urgències nocturnes

Compartiu aquesta història

Ahir es van trobar l’alcalde  de Lloret, Jaume Dulsat, un representant de cada grup municipal i també un portaveu dels veïns amb el conseller de Salut, Antoni Comín, per exposar-li aquesta petició.

Un dels arguments és que la vila té més de 40.000 habitants i rep més d’un milió de turistes anualment, però per a urgències, fora dels mesos d’estiu, cal desplaçar-se fins l’hospital de Blanes.
També li han fet entrega al conseller de les 8.000 signatures i del manifest que recull els motius pels quals volen que les urgències del CAP situat al carrer Girona estiguin obertes tot l’any. Segons Dulsat, el conseller els ha comunicat que estan elaborant un estudi per reformular l’atenció primària i que establirà nous criteri a l’hora de decidir quins centres obren 24 hores i quins no. Els resultats els tindran al desembre.

Aquesta és la segona vegada que el conseller rep als representants municipals de Lloret per tractar el tema de les urgències. Segons ha explicat l’alcalde, la trobada ha estat “positiva” malgrat no n’han tret cap compromís concret.

Dulsat, també ha explicat que la conselleria els ha convidat a una jornada de participació ciutadana el proper 14 d’octubre. En aquesta trobada es reuniran diversos ajuntaments que han fet peticions a Salut i es definiran els criteris que s’usaran a l’hora de prioritzar actuacions.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics