URGENT

Expedient per un policia local de Lloret que va anar a treballar després de consumir drogues

Compartiu aquesta història

Van ser els propis companys del policia qui, en detectar una conducta anormal, van decidir fer-li el test de drogues i d’alcohol. Va ser llavors quan l’agent de servei va donar positiu en drogues.

Segons explica el Diari de Girona, els fets es remunten a la setmana passada i un cop es va determinar el positiu, se li va retirar l’arma i se’l va apartar del servei a peu de carrer, encara que de moment està destinat a oficines ja que els terminis de l’expedient disciplinari que se li ha obert impedeixen fer-lo fora del cos d’un dia per l’altre.

Ara s’ha enviat la mostra del drogotest a un laboratori que confirmi el resultat de forma més acurada, cosa donaria pes jurídic a l’expulsió de l’agent del cos de policia local.

Segons el diari, amb els resultats del laboratori a la mà,  l’agent serà convocat davant una comissió perquè presenti les seves al·legacions i pugui ser interrogat en relació amb aquesta falta.

Una vegada escoltada la seva declaració i finalitzat el tràmit administratiu de l’expedient disciplinari es decidirà la sanció, encara que el més probable sigui l’expulsió del cos atès que el consum de drogues es considera una infracció de caràcter molt greu segons el reglament intern i més encara quan el positiu es dóna estant de servei.

En l’actualitat, la plantilla de policies locals de Lloret és d’un centenar d’agents, comptant els comandaments.

Diari de Girona

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics