Música i tapes tornen a promocionar el mercat de Malgrat

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Els amants de la gastronomia i els productes de proximitat teniu demà una cita al Mercat Municipal de Malgrat. Arriba la segona edició del Mercat Music & Tapes, un esdeveniment on els assistents podran tornar a gaudir de gastronomia i música en directe.

La vetllada  tindrà lloc al Mercat Municipal amb l’objectiu de promocionar els productes  i dinamitzar el mercat malgratenc.  Hi participaran 4 parades, una més que l’anterior edició d’abril, (dos de verdures, una de carn i una de bacallà i llegums), amb diverses tapes elaborades amb els productes que venen, i 4 restaurants.  El preu de les tapes oscil·larà entre 1 i 3 euros.

Són declaracions d’Ester Gil, responsable de Malgrat Turisme.

Per acollir la gran afluència de públic que esperen, han habilitat un nou espai amb taules i cadires a Les Peixeteries per garantir una millor comoditat dels assistents mentre gaudeixen de les tapes, l’ambient i la música.

L’oferta gastronòmica començarà a les 8 del vespre i tindrà continuïtat a quarts de 10 amb el grup de música de versions Guayaba a l’escenari que s’ubicarà al pàrking de darrera el mercat.

Segons Gil, Music & Tapes ja es va plantejar com un esdeveniment que tindria dues sessions, però gràcies a la bona rebuda que ha tingut no descarten que es repeteixi l’any que ve.

L’èxit de l’edició anterior que va tenir lloc el mes d’abril no és el motiu de la repetició del Music & Tapes, però sí que és, sens dubte, una garantia de cara a l’any vinent. Tal i com ja es va fer en la primera edició, es farà un concurs d’entre totes les tapers oferides per les parades i els restaurants presents.  Seran els assistents els encarregats de decidir quina és la guanyadora mitjançant unes butlletes que dipositaran en una urna.

La diferència respecte l’edició anterior de Music & Tapes és que s’ha suprimit l’espai de jocs per nens, que segons Malgrat Turisme no va tenir l’èxit que esperaven, per poder acollir més parades i millorar, diuen, l’oferta gastronòmica.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics