Tres ciutats europees protagonitzen la Fira de Calella 

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Dublín, Praga i Anvers són les protagonistes de la 36a edició de la Fira de Calella i l’Alt Maresme que va començar ahir i que durarà fins aquest diumenge com sempre al passeig Manuel Puigvert, que enguany coincideix amb la Festa Major.

Turisme i identitat, és el nom que rep el monogràfic d’aquest any, un model de fira que ja es va encetar en l’edició anterior i que busca vincular Calella amb el turisme, sector important pel desenvolupament econòmic de la ciutat, així com la seva projecció internacional.

Pel que fa a les parades, el nombre d’artesans s’augmentarà de 13 a 30 per tal d’aconseguir unes exposicions més variades. Una ampliació aconseguida gràcies a un acord amb la Federació d’Associacions d’Artesans i Oficis de Catalunya del passat mes de juliol. L’entrada a la fira té un cost de 3euros i obrirà avui i demà fins la mitjanit i el diumenge fins les 9 del vespre.

A més, també es busca consolidar el model de Fira-Festival amb espectacles i exposicions i fer un petit tast de la cultura de les tres ciutats. Cada nit es dedicarà a una ciutat: la d’avui la protagonitzarà Anvers amb un espectacle-homenatge al cineaste Jacques Brel, demà serà la nit de Dublín amb una actuació de dansa folklòrica irlandesa, i el diumenge es tancarà la Fira amb un concert de música de cambra al més pur estil de Praga.

L’Ajuntament de Calella ha creat, també, un seguit de productes de marxandatge per publicitar el municipi i atraure el turisme que es vendran en diferents botigues i també es repartiran com a regals institucionals.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics