Palafolls pateix un tall d’aigua de 24 hores

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

img_0152Dissabte al vespre una rebentada en la canonada que impulsa l’aigua fins el dipòsit general de PLF, va deixar sense subministrament gran part del nostre municipi.

Els operaris van treballar durant hores per reparar l’avaria, situada a l’avd Pau Casals, i no va ser fins prop de es 4 de la tarda, quan es va donar per arreglada la canonada principal. Llavors, però encara faltava tornar a omplir el dipòsit  per tal que tornés a rajar aigua de les aixetes dels afectats.

No va ser fins passades les 10 del vespre  quan es va restablir el servei a les llars palafollenques.

Aquest matí, però, han tornat a saltar les alarmes quan, segons ha confirmat l’empresa, hi havia hagut una nova avaria  en el mateix punt. La companyia, però assegura que qualsevol nova avaria i els treballs d’arrenjament no haurien d’afectar el subministrament ja que el dipòsit és ple  i per tant l’aigua continua arribant a les cases.img_0151

L’Ajuntament ha lamentat la incidència i ha anunciat que avui es reunirà amb els responsables de Sorea, la companyia que subministra l’aigua a PLF per saber què és el que va fallar i conèixer  les explicacions de l’empresa. Sorea, a través de les xarxes socials ha lamentat les molèsties ocasionades als ciutadans.

ERC ha denunciat l’estat precari de la xarxa de distribució d’aigua, assegurant que per culpa d’aquest mal estat es perd un 30% de l’aigua. Per això demanen un estudi de l’estat de la xarxa. Els republicans també han criticat la manca d’informació a la ciutadania per part dels canals oficials del consistori .

La fuita d’aigua va provocar diferents forats al paviment de l’av. Pau Casals que obliguen a tallar el trànsit almenys fins dimecres en el tram comprés entre els carrers Girona i Camí del castell.

En parlem amb el gerent de Sorea al Maresme, Elies Serraviñals:

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics