URGENT

Agustí i Bermán s’enganxen pel pregó

Compartiu aquesta història

En el ple de divendres es va fer una valoració general de la Festa Major d’enguany. Els partits polítics van valorar com a positives les activitats desenvolupades. El punt més crític va ser quan es el regidor del PP, Óscar Bermán, va demanar poder participar al Pregó que dóna el tret de sortida de les festes i va demanar  no tornar a fer ”experiment” ni idees il·luminades, en referència a l’últim pregó.

Per la seva banda Agustí va retreure a Bermán que “incendiés” les xarxes socials els dies previs a la projecció del pregó, al anunciar que el vídeo ofenia als exlegionaris.

Agustí va recordar que, davant l’exaltació que es vivia a les xarxes,  es va haver d’avisar als mossos d’esquadra per un possible i anunciat boicot.

D’altra banda, Esquerra va demanar més coordinació i facilitats amb les entitats locals, que són les que fan les activitats de la Festa Major i va denunciar agressions als Diables el dia de les matinades.

C’s va proposar que després del pregó municipal es pogués fer alguna activitat aprofitant la gran quantitat de gent que es concentra durant l’acte d’inici de la festa.

Justament, el govern va anunciar que la pel·lícula del pregó de festes es pugui veure a internet a partit d’aquesta setmana.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics