URGENT

El primer equip guanya a Anglès i el B perd a casa

Compartiu aquesta història

Aquest cap de setmana han arrencat la competició la majoria dels equips del club esportiu de PLF. El primer equip ha tornat a guanyar fora de casa. Ha estat al camp de l’Anglès per un còmode 0 a 2. Massagur ha marcat el peim dels palafollencs al minut 38 de la primera part. Amb aquest marcador es va arribar a la fi de la primera meitat i ja a la segona, al minut 78, Victor , va marcar el segon que donava la victòria als palafollencs. Es dóna el cas que els 7 punts que té avui el PLF s’han aconseguit lluny del Palastadium. Una malestrugança que els nois entrenats per José Càceres esperen trencar aquest proper cap de setmana quan rebran a casa l’Aro. Els de l’empordà són 8s a la taula, amb els mateixos punts que el PLF, que ocupa la 7a plaça. Es dóna el cas que l’Aro no ha puntuat lluny del seu camp, pel que també buscaran trencar aquesta estadística al camp palafollenc.

El segon equip del Palafolls va caure derrotat per la mínima a casa contra el Maçanet. El gol dels de la Selva, de penal, va ser al minut 25 de la primera, sense que el PLF pogués reaccionar. L’equip, que és de nova creació, és 8è amb 1 punt després de 2 partits i la propera jornada jugarà contra el Guíxols, que és  l’actual líder de la taula amb 7 punts, ja que ha jugat un partit més que el PLF.

El Juvenil A del club no ha començat encara la seva competició, ,mentre que el B ho ha fet imposant-se a la Vidrerenca per 3 a 0, amb gols de Roger al minut3, Marc, al 65 i Sergi al 76. Una contundent victòria que els deixa segons empatats a punts amb el líder, el Palamós. Els del Baix Empordà seran els propers rivals del juvenil palafollenc aquest proper cap de setmana.

Qui també ha començat la temporada és el cadet, que ha perdut al camp del Lloret per 3 a 0 i la propera jornada rebran al Tossa al camp palafollenc.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics