Blanes espera l’auditoria sobre si Saba té massa benefici de les zones blaves  de la ciutat

Aquests primers dies d’octubre hauria d’arribar a mans de l’equip de govern local els resultats de l’auditoria externa que ha de determinar si el percentatge de benefici que obté l’empresa Saba de l’explotació de les zones blaves està equilibrat amb el contracte de concessió, signat fa 4 anys, durant el passat mandat.

Amb aquesta auditoria es podrà veure si cal o no reclamar alguna quantitat econòmica a l’empresa concessionària qe gestiona la majoria de zones d’estacionament pagat al municipi.

Així ho va avançar en el ple de dijous passat el regidor d’ERC, Àngel Canosa en resposta a una pregunta feta de C’s.

Aquesta auditoria la va encarregar el propi Ajuntament arran  d’un informe elaborat per l’Oficina Antifrau i remès al consistori justament fa un any en el qual s’especificaven diverses irregularitats relacionades amb el contracte amb l’empresa Saba.

Les alarmes van saltar perquè l’Oficina no veu normal el benefici de l’empresa a la ciutat: basant-se en les ràtios de beneficis d’empreses del mateix sector la xifra habitual ronda el 6%, mentre que l’empresa que gestiona el servei a Blanes el 2013 van obtenir un benefici del 23%, i el 2014, d’un 22,15%.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics