S’enfonsa un edifici al passeig de dintre de Blanes sense causar víctimes

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

thumbAquest dimecres s’ha ensorrat parcialment un edifici que ja estava en procés d’enderrocament i que per tant estava deshabitat. Així, sumat que l’esfondrament va ser interior, va propiciar que no s’hagi de lamentar cap víctima.

L’avís el van donar els veïns quan a quarts d’onze van informar la Policia Local que s’havia sentit un fort soroll al immoble, situat entre el Passeig de Dintre i el Passeig de Mar.

El sostre de la primera planta, en la que hi havia ja runa, va cedir fins la planta baixa, que abans acollia una botiga de roba.

Segons la constructora que està fent les tasques d’enderrocament, la planta no va aguantar el pes de la runa que no s’havia pogut buidar i que estava acumulada a l’interior. Les tanques de protecció van contenir, però, el material.

Aquesta part de l’edifici, que dona al Passeig de Dintre, és on s’estaven ultimant les tasques d’enderroc.

 

La façana principal de l’edifici, la que dóna al passeig de dintre, està protegida al Catàleg de Béns del Patrimoni de Blanes, per això l’enderrocament es fa parcialment ja que cal preservar la façana.

A l’esfondrament hi ha intervingut un total de 8 dotacions de diversos cossos d’emergències, entre policia local, protecció civil, bombers i ambulància que quan faltaven pocs minuts per les 12 de la nit ja van donar per acabada la tasca després de comprovar que tant la façana protegida com el costat lateral estaven ben assegurades i sense perill de més esfondraments.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics