Palafolls comença la redacció d’un nou pla de joventut

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’àrea de Joventut de l‘Ajuntament de PLF ha engegat el procés de redacció d’un nou pla de joventud que coordini i doni sentit a les polítiques programades des del consistori cap a aquest col.lectiu. De fet es considera una eina indispensable en la gestió de les polítiques integrals que  es projecten des de l’Ajuntament, no només des de l’àrea específica de joventut, sinó des de totes les àrees que treballen en aquest col.lectiu, ja que es considera un treball transversal, on hi prenen part diferents regidories, com esports, cultura, fetes o promoció econòmica entre d’altres.

L’actual planejament caduca aquest 2016 i el nou document ha de continuar amb la feina feta fins ara entre els anys 2017 i 2020.

El nou document, que tot just ara es comença a concebre, ha de servir per planificar i estructurar les polítiques a seguir i les accions a dur a terme en polítiques juvenils.

El primer pas és elaborar una diagnosi sobre la situació actual del jovent a PLF, motiu pel qual aviat començarà una roda de contactes amb partits polítics, entitats, i joves per fer una radiografia acurada de la realitat. A partir d’aquí es vol conèixer les necessitats del col·lectiu per marcar les línies d’actuació a desenvolupar en els propers 4 anys. Per ajudar en la seva concepció es compte amb el suport de la consultoria externa, que ajuda i avalua els passos a seguir.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics