URGENT

La cobla de Palafolls participarà en una trobada a Mollerussa

Compartiu aquesta història

La cobla de la nostra vila tocarà aquest dissabte a la capital del Pla d’Urgell. Ho farà en una trobada d’Escoles de Cobla en aquesta ciutat que enguany és la capital de la Sardana 2016.

Al matí hi haurà la Trobada de Cobles Infantils i Juvenils on també hi participarà la cobla de Blanes i Mollerussa Capital. Es farà una ballada de sardanes, seguida d’un dinar i d’una visita cultural pels que ho desitgin. Ens ho explica el director de la cobla, David Martínez.

Durant la ballada, la sardana conjunta que tocaran totes les cobles és nova d’aquest any i homenatja precisament la capitalitat del municipi titulada “Mollerussa capital de la sardana”.

La trobada d’escoles busca promocionar els instruments de cobla entre els alumnes d’escoles de música així com també donar l’oportunitat de tocar en directe als joves en formació musical.

La cobla palafollenca ultimarà els detalls de la jornada en l’assaig del divendres, després d’un estiu intens que ha culminat amb la Festa Major de la nostra vila. L’agenda musical de la formació, però no s’atura. Si dissabte són a Mollerussa, diumenge serà a Sta Susanna i a finals de mes faran la tradicional ballada de sardanes a Montserrat.

Per la sortida d’aquest dissabte s’organitza un autocar que sortirà a cap a les 8 de PLF  per desplaçar-se fins a Mollerussa. El preu del bus és de 12 euros, i 25 amb dinar i la visita al museu.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics