L’Ajuntament tancarà el registre els dissabtes

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El nou horari s’aplica tenint en compte l’entrada en vigor del la nova llei recollida al BOE on s’estableixen els dissabtes com a dies inhàbils. Fins ara es podien presentar instàncies i donar d’alta tràmits els dissabtes al matí, a partir de demà l’horari d’atenció serà només de dilluns a divendres de 9 a 2 del migdia.

Aquest canvi d’horari afectarà la “Comunicació de crema” que comença el proper diumenge 16. Les persones que vulguin fer foc hauran de registrar la instància a la recepció de l’Ajuntament de dilluns a divendres i ja no es podran registrar els dissabtes tal i com s’havia fet fins ara. El període de crema s’inicia el diumenge de la propera setmana fins el 14 de març.

La llei busca unificar els terminis en l’àmbit administratiu i judicial. La modificació pretén donar més rellevància al tràmit electrònic i passa a considerar els dissabtes inhàbils, com ja passa amb els diumenges o festius.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics