URGENT

Lloret rebutja el Saloufest

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament ha respost negativament la proposta de l’empresa promotora del Saloufest de traslladar-hi el polèmic festival. Després d’abandonar la ciutat tarragonina després de 16 anys consecutius celebrant-hi l’esdeveniment, l’empresa organitzadora es va posar en contacte amb l’Ajuntament de Lloret per oferir-los la possibilitat d’acollir el Saloufest.

La resposta del consistori va ser, literalment, un “no rotund”, un turisme que segons l’alcalde Jaume Dulsat no els interessa. La promotora del polèmic paquet turístic que combina esport i oci, sobretot nocturn, adreçat a joves britànics, ofereix altres activitats similars, entre elles l’ Sportsvest, que ja fa anys que se celebra a Lloret, però que diuen que no reuneix a tants joves, uns 2.000 enfront dels 10.000 que acull el Saloufest.

Aquest esdeveniment segueix la mateixa línia que el de la costa daurada, amb l’esport i la festa com a nuclis centrals del programa.  L’Ajuntament busca reconvertir el turisme de la ciutat i manté que no hi ha cap acord tancat en relació a l’Sportsvest.

En aquesta línia, l’any passat ja no els van permetre utilitzar les instal·lacions esportives municipals i s’allotjaven a Lloret, però les activitats les havien d’anar a fer a Tordera. L’Ajuntament lloretenc assegura que no es fomentarà cap esdeveniment que es focalitzi en l’anomenat  “turisme de borratxera” com a reclam.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics