Malgrat espera poder completar l’Avd de Barcelona abans de l’estiu vinent

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El consistori manté les previsions i licitarà en breu les obres per continuar l’avinguda de Barcelona fins l’avinguda de Colon.

Actualment aquesta via, que és paral·lela al passeig marítim, només arriba a la meitat del que serà la seva extensió total, que un cop oberta del tot permetrà crear un circuit a la zona turística, on la nova avinguda de Barcelona serà sentit Sta. Susanna i el passeig, passarà a ser d’únic sentit, en aquest cas Blanes. Això ajudarà a evitar els problemes circulatoris que es viuen actualment a la zona turística del municipi.

Ara el projecte s’ha actualitzat amb la incorporació de millores, com ara la il·luminació LED, i un cop licitades les obres, els treballs podrien començar a finals de novembre, segons explica l’alcalde de Malgrat, Joan Mercader.

El termini  d’execució de les obres és de 8 mesos, pel que s’espera que el proper estiu ja podria entrar en funcionament el circuit de mobilitat a la zona turística.

L'avd Barcelona ha de connectar-se amb l'avd de Colon
L’avd Barcelona ha de connectar-se amb l’avd de Colon

El projecte té un pressupost de 2 milions d’€, meitat per aquest any i l’altra meitat per l’any que ve. Uns diners que d’entrada provindran de les arques municipals i que es repercutiran quan es desenvolupi la zona.

Aquesta nova avinguda és necessària per poder reurbanitzar i renovar el passeig marítim de la localitat. Es tracta però d’un projecte que s’enfila per sobre dels 6 milions d’€ i actualment no té data prevista per iniciar la renovació del passeig marítim.

De moment les zones d’estacionament a la part turística es mantindrà igual, tot i que en el futur passeig marítim està previst eliminar l’actual estacionament i desplaçar-lo a la nova avinguda Barcelona.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics