URGENT

Malgrat espera poder completar l’Avd de Barcelona abans de l’estiu vinent

Compartiu aquesta història

El consistori manté les previsions i licitarà en breu les obres per continuar l’avinguda de Barcelona fins l’avinguda de Colon.

Actualment aquesta via, que és paral·lela al passeig marítim, només arriba a la meitat del que serà la seva extensió total, que un cop oberta del tot permetrà crear un circuit a la zona turística, on la nova avinguda de Barcelona serà sentit Sta. Susanna i el passeig, passarà a ser d’únic sentit, en aquest cas Blanes. Això ajudarà a evitar els problemes circulatoris que es viuen actualment a la zona turística del municipi.

Ara el projecte s’ha actualitzat amb la incorporació de millores, com ara la il·luminació LED, i un cop licitades les obres, els treballs podrien començar a finals de novembre, segons explica l’alcalde de Malgrat, Joan Mercader.

El termini  d’execució de les obres és de 8 mesos, pel que s’espera que el proper estiu ja podria entrar en funcionament el circuit de mobilitat a la zona turística.

L'avd Barcelona ha de connectar-se amb l'avd de Colon
L’avd Barcelona ha de connectar-se amb l’avd de Colon

El projecte té un pressupost de 2 milions d’€, meitat per aquest any i l’altra meitat per l’any que ve. Uns diners que d’entrada provindran de les arques municipals i que es repercutiran quan es desenvolupi la zona.

Aquesta nova avinguda és necessària per poder reurbanitzar i renovar el passeig marítim de la localitat. Es tracta però d’un projecte que s’enfila per sobre dels 6 milions d’€ i actualment no té data prevista per iniciar la renovació del passeig marítim.

De moment les zones d’estacionament a la part turística es mantindrà igual, tot i que en el futur passeig marítim està previst eliminar l’actual estacionament i desplaçar-lo a la nova avinguda Barcelona.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics