Gospel Viu celebra 10 anys de projecte solidari al Liceu

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Per tercera vegada el cor palafollenc The Gospel Viu Choir  actuarà al Gran Teatre del Liceu  de BCN. Serà aquest diumenge, després de fer-ho els anys 2010 i el 2014.

Aquest cop ho fa en el desè aniversari de “Gospel sense fronteres”, el projecte solidari en favor de la infància i hi presentaran el seu darrer espectacle  “Reload” que ja van estrenar al Teatre Condal de Barcelona la passada primavera, però amb alguns canvis de cançons per fer-lo encara més dinàmic. Ho explicava el director del grup Moisès Sala al programa En Xarxa.

Aquest any no han dedicat el projecte “Gospel sense fronteres” a una entitat en concret sinó que han dedicat l’any al seu desè aniversari reunint les entitats amb les que han treballat tot aquest temps i donant a conèixer la seva tasca solidària. El Liceu, amb un aforament màxim de 2.300 persones, està gairebé ple per l’actuació prevista per aquest diumenge. També hi haurà molts palafollencs, ja que La Puput ha organitzat un autocar des de la nostra població i les entrades es van exhaurir en qüestió de dies. Això, però, no ha frenat que els seguidors del cor i els amants de la música s’hi desplacin amb cotxes particulars. Davant la gran quantitat de gent que s’espera i pel que representa actuar al Liceu, admeten estar il.lusionats i amb nervis.

Segons explica el director de la formació, diumenge al Liceu estrenaran dos temes nous i ha avançat que estan ultimant els detalls per iniciar la gravació del disc prevista per a principis del 2017. The Gospel Viu Choir està considerat com un dels referents del gospel nacional format amb més de 60 cantants acompanyats per cinc músics.

A Gospel Viu els espera un mes mogut. Van encetar la temporada a Calaf, i després del Liceu faran diversos tallers i concerts per la zona. El primer serà a Mataró en una actuació de caràcter internacional amb directors vinguts de França i Bèlgica, el dissabte que ve se’n van a Vilassar de Dalt i d’aquí dues setmanes estaran fent un taller a Lloret. Serà els dies 17, 19 i 21.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics