L’amateur A esgarrapa un punt a casa contra l’Aro

L’equip continua sense poder guanyar a casa. Dissabte la victòria es va tornar a resistir, tot i que el partir va començar bé pel PLF. Víctor marcava el primer al minut 26 de la primera part, però l’alegria va durar poc. Dos minuts més tard l’Aro empatava i obria distància al marcador al minut 47.

Loren, amb l’ajuda del porter visitant, va acabar marcant el gol de l’empat amb una potent centrada xut des de la dreta que va suposar el 2 a 2.

El partit, molt travat i de joc aeri, estava obert i tant podia acabar amb victòria d’un o altre, però el marcador ja no es va moure fins al final del partit. Un nou empat que deixa el PLF en el 6è lloc de la taula amb 8 punts.

Aquest cap de setmana viatjaran a Roses per jugar contra el 9è classificat, amb un punt menys que els palafollencs.

L’amateur B ha perdut contra el Guíxols per 4 a 0. Durant la primera meitat els palafollencs van poder contenir els empordanesos, que al descans guanyaven per 1 a 0. Va ser a la represa quan el Guíxols va posar la directa i va acabar guanyant còmodament al segon equip del PLF, que es troba en fase de construcció. Té 1 punt i la setmana que ve jugarà contra la Vidrerenca que encara no ha sumat cap punt en el que va de campionat.

El Juvenil A s’entrenava aquesta jornada. Ho ha fet empatant a 2 contra el Cal Aguidó de Blanes. Els gols del PLF els van marcar Òscar i Mikel i suposen el primer punt en aquest campionat. La propera jornada serà contra el líder el Tossa, que ha guanyat els 2 partits que ha disputat fins ara.

El Juvenil B, en la seva segona jornada ha perdut contra el Palamós per  4 a 0. L’equip és 7r amb 3 punts, els mateixos que el seu rival d’aquesta setmana, el Garrotxa.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics