Malgrat vol renovar la seva marca de poble

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El consistori vol reformular la seva actual marca de poble modernitzant-la. Per fer-ho han encarregat el projecte  al despatx Col.Laboratori que aposta per posar en valor la identitat del poble, tant en la seva projecció cap a la ciutadania de Malgrat de Mar com també a  l’exterior.

Aquesta rentada de cara de la marca comença amb una enquesta a la ciutadania que vol enquadrar els valors del municipi, en els seus punts forts, però també els més fluixos.

En aquest sentit l’enquesta, que es pot trobar a través d’Internet, es pregunta sobre què es el millor i el pitjor de Malgrat o demanen com definir el poble en tres paraules.Amb aquestes qüestions es vol perfilar el que serà la nova marca de vila.L’enquesta és anònima i està pensada per ser contestada de manera àgil i ràpida.

La voluntat del consistori és que  tant malgratencs com visitants  se sentin identificats amb aquesta nova marca i destaca que es construirà a partir de la participació ciutadana .

Malgrat ha confiat aquest canvi a una empresa de disseny del propi municipi, que a més, és l’encarregada de dissenyar la imatge corporativa i la marca d’aquesta emissora, Ràdio Palafolls.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics