Detenen tres lladres a Lloret quan intentaven atracar una joieria

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La policia local ha arrestat aquest matí a dos quarts d’onze del matí tres homes dels cinc que havien entrat a una joieria del centre del municipi amb la intenció de robar.

Un testimoni ha avisat als agents després de sentir crits i veure moviments sospitosos. Els detinguts, que anaven a cara descoberta,  no duien armes de foc però sí maces per trencar les vitrines que contenen les joies i per espantar el personal de l’establiment.

Les treballadores de la joiera i un vigilant de seguretat han oposat resistència a l’atracament. Van accionar l’alarma que bloqueja les entrades i sortides del local. Quan ha arribat la policia, tal i com expliquen des de la regidoria de Seguretat Ciutadana, Una de les treballadors havia buidat fins i tot un extintor per reduir la visibilitat als lladres.

La policia Local ha detingut els tres sospitosos i han obert una línia d’investigació perquè no descarten més implicats. Els detinguts, tres homes de l’Est no s’han emportat cap botí de la joieria situada al carrer Sant Romà de Lloret gràcies  a la ràpida actuació ciutadana i policial.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics