L’Ajuntament  de Malgrat planeja recuperar un pis de propietat que no té un ús oficial des de fa 15 anys

La sessió, que començarà avui a les 7, amb 14 punts a l’ordre del dia, suprimirà el Servei d’Escola de Futbol, que ha funcionat durant 10 anys. Fins ara se n’havia fet càrrec el Club Esportiu Olímpic, però no s’ha arribat a cap acord per continuar amb aquest model.

També s’aprovarà recuperar un pis propietat de l’Ajuntament que es preveia destinar a emergències socials, però que l’última ocupació oficial és de fa 15 anys. Això, però no vol dir que no hi visqués ningú, sinó que el consistori no en tenia constància oficial. El que reclamarà és la propietat de l’immoble, convidant als possibles usuaris a abandonar l’immoble.

El consistori també proposarà entrar a formar part també del Pla d’Acció per l’Energia Sostenible i pel Clima, dins la inciativa europea del Pacte d’alcaldes per l’energia i el clima. La iniciativa tenia fa 2 anys 212 municipis adherits i busca reduir més d’un 20% les emissions de gasos d’efecte hivernacle als municipis.

Les obres de l’avinguda Barcelona fins l’avinguda Colon torna al ple, aquesta vegada per ratificar-ne l’aprovació del passat mes de juny, i que busca resoldre els problemes de trànsit de la zona turística.

Altres temes que es posaran sobre la taula és la moció de la CUP per destinar una partida pressupostària a la creació d’una Taula de Joventut i el suport al “Correllèngua” que demanarà el grup municipal d’Esquerra.  L’oposició, exceptuant el PP, també reclamarà declarar “La Pilona” bé d’interès local i fer-hi accions de millora.

La sessió plenària acabarà amb un torn de precs i preguntes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics