Malgrat prorroga la concessió dels terrenys de “El Vilar” 20 anys més

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Ajuntament ha aprovat la concessió de les parcel·les que la fundació privada Aspronis ocupa al polígon de Can Patalina, fins el 2037. Aquesta fundació hi té el centre especial de treball anomenat el Vilar i ha demanat  la pròrroga ja que la necessita per optar a una subvenció que ajudarà a ampliar els serveis i a millorar les actuals instal·lacions del centre especial de treball per a persones disminuïdes

Es tracta dels terrenys de propietat del consistori que té al polígon industrial de Can Palatina i que fa uns 20 anys que ja es van cedir a l’entitat. Concretament són dues finques, una de 2.300 m2 i l’altre de 3.600 que mantindrà l’entitat en els propers 21 anys.

En aquestes naus, El Vilar promou la inserció laboral de persones amb discapaictat intel·lectual i ofereix dos branques ocupacionals.

D’una banda hi ha un taller on els treballadors realitzen tasques d’embalatge, fabriquen boies de suro natural i accessoris per a la pesca. Però també ofereixen serveis externs relacionats de  jardineria, senyalització viaria i manteniment del mobiliari urbà a diferents ajuntaments, com per exemple al de Palafolls, Malgrat o Blanes.

El consistori malgratenc vol refermar el compromís amb la tasca que fa la fundació per la inserció laboral a persones amb capacitats diferents.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics