Microtalls de llum afecten Palafolls i poblacions veïnes

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Diumenge i dilluns s’han viscut al nostre municipi mitja dotzena de petits talls de corrent. Endesa quantifica en 3 les curtes interrupcions d’aquest dilluns, que se sumen a les viscudes diumenge. Segons la companyia aquests microtalls de subministrament tenen l’origen a la subestació elèctrica de Tordera, d’on provenen les línies que alimenten al nostre municipi. Segons expliquen fonts d’Endesa la línia palafollenca s’hauria reiniciat en diverses ocasions, provocant petits talls, sense que es conegui els motius. De fet la companyia parla de causes fortuïtes.

Aquestes interrupcions breus i gairebé imperceptibles només han afectat a Palafolls, segons Endesa, tot i que a les xarxes hi ha queixes de talls similars a  Malgrat i Blanes.

Aquests talls són imperceptibles per a molts electrodomèstics, però si pot provocar problemes en aparells informàtics o d’altres.

Es dóna el cas, que fa dues setmanes la companyia invertia 50.000 euros per reformar una línia de mitja tensió que surt precisament de la subestació de Tordera i que havia de millorar i garantir la continuïtat del servei a uns 3.500 abonats. La intervenció consistia en la substitució de 60 pals de fusta malmesos pels picots

Les interrupcions en el subministrament elèctric no són una novetat a Palafolls, fa un mes el barri de Sant Lluís es quedava a les fosques durant 4 hores i va afectar a més d’un miler d’abonats de la urbanització.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics