Comencen les obres de la rotonda de Can Palomeres de Malgrat

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Malgrat de Mar preveu començar aquest dimecres dia 2 de novembre les obres d’ampliació de la rotonda de Can Palomeres, a l’avinguda de la Costa Brava. Els treballs està previst que s’executin en més de quatre mesos i comportarà diverses restriccions al trànsit de vehicles. En aquest sentit, des de la Policia Local s’ha indicat que es tallarà l’accés al tram de Països Catalans -comprès entre els carrers de Joan Maragall i l’avinguda de la Costa Brava. Se senyalitzarà la ruta alternativa per sortir del municipi a la N-II. La policia ha subratllat que només hi podran entrar els veïns.

També es restringirà l’entrada de vehicles de l’avinguda de la Costa Brava a l’avinguda dels Països Catalans.

Els dos sentits de circulació de l’avinguda Costa Brava es mantindran. Tot i que en moments puntuals hi pot haver alguna modificació.

Els treballs d’ampliació de la rotonda de Can Palomeres costen més de 200.000 euros i consisteixen fer-la el doble de gran del que és actualment. A més, es crearan noves illetes per a la regulació del trànsit de vehicles. Les obres inclouen la remodelació de les xarxes de clavegueram i de l’enllumenat públic. La rotonda tindrà dos carrils de 4 metres d’amplada i facilitarà la mobilitat del principal accés al municipi, segons s’ha assegurat des de l’ajuntament de Malgrat de Mar.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics