El Castell d’en Plaja pateix  un petit incendi  

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

El foc va començar als fogons i a l’extractor de la cuina. Els bombers van rebre l’avís a 2/4 de 12 del matí aquest dimecres  i s’hi ha desplaçat fins a 5 dotacions de bombers. L’extinció va ser ràpida, segons fonts de l’Ajuntament, que expliquen que va durar al voltant de mitja hora

També s’hi ha desplaçat la Policial Local i el Servei d’emergències Mèdiques. No hi ha danys greus en la infraestructura ni ferits. Encara no se’n sap la causa que va originar l’incendi, només que es va originar a la cuina.

El castell d’en Plaja es troba en una situació elevada i aïllada, al costat de Sa Caleta i és visible des de la platja de Lloret.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics