El cementiri  amplia els horaris amb música inclosa

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Falta menys d’una setmana pel dia dels difunts, dia en què els cementiris s’omplen de familiars dels difunts. A PLF es prepara la diada amb un ampli horari del cementiri i també música en directe durant el matí del dimarts.

Per facilitar-ne l’accés demà i fins el dia de Tot Sants l’horari serà ininterrumput de 10 a 6 i pel dimecres 2 es reduirà de 10 a 2. Aquest és el segon Tots Sants amb el cementiri ampliat. L’any passat els palafollencs que van anar al cementiri per aquesta diada van poder gaudir de l’actuació del quartet de veus CatAlinKa de música sacra ortodoxa. L’ampliació del primer mòdul, dels 8 previstos,  afegia 54 nínxols al recinte.

També s’incorporarà, tal i com s’ha fet en els últims dos anys música en directe en diferents espais del recinte. Serà l’Escola Municipal de Música amb una 15a d’alumnes qui s’encarregarà de posarà sonoritat a les visites del dia de Tot Sants. Hi seran des de 2/4 de 12 fins la 1 o quarts de dues en petites formacions musicals que s’aniran movent pels diferents espais del recinte.

El repertori s’adequarà a la solemnitat de la jornada, amb música pausada, la majoria clàssica, però també d’altres com el cant dels ocells.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics