URGENT

S’acaben les obres del Pont del carrer Passada de Malgrat

Compartiu aquesta història

 Aquest dijous s’han enllestit les obres del centenari pont del carrer Passada de Malgrat que passa per sobre la riera de Sant Genís de Palafolls. La remodelació havia començat a principis del setembre perquè, pel volum de trànsit diari que suportava,  l’estructura era poca segura per vehicles massa pesats i fins ara tenien prohibit circular-hi. Aquesta era la conclusió a la que va arribar un estudi del govern municipal sobre l’estat del pont fa un any i que es va qualificar com una acció urgent.

Des del consistori s’explica que les obres, que han costat 97.000 euros juntament amb la remodelació de la línia elèctrica,  garanteixen la seguretat del pont. Són conscients que les obres han canviat  substancialment la zona i que els ciutadans s’hi hauran d’acostumar.

L’administració local apunta que les antigues plaques commemoratives de la inauguració del pont l’any 1914 s’han conservat amb la intenció de reubicar-les en algun altre espai. Precisament la seva remodelació ha aixecat controvèrsia i crítiques cap a l’equip de govern. És el cas del grup municipal PDECat que li ha retret tenir poca sensibilitat amb el patrimoni local.

Ara, un cop obert el trànsit, l’Ajuntament preveu col·locar-hi unes jardineres a la part central.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics