Èxit de la castanyada de La Puput

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Unes 300 persones van cocnentrar-se la nit de dilluns al parc de Joaqueim Ruyra per celebrar la castanyada amb La Puput. Era l’edició 32 de la cita, la més antiga de les que organitza l’entitat cultural de PLF.

Els organitzadors van acabar repartint els 85 kilos de castanyes i els 40 litres de garnatxa i moscatell i reconeixen que van quedar curts  de tot.

Finalment l’entitat va poder fer la seva festa amb música i amb gran presència de públic,  tant d’adults com nens, i  molt d’ells disfressats combinant la tradició catalana amb la tradició importada dels EUA, del Halloween.

A Malgrat també es va fer una castanyada, amb caracter solidari organitzada pel PdCat.

Es va acabar recaptant un centenar de quilos de  menjar que anirà a parar al Banc d’Aliments de Malgrat de Mar.

Tant el PDECat com la JNC, les entitats polítiques organitzadores de l’acte ens mostrem satisfetes d’haver aconseguit donar continuïtat i consolidat la cita que té un doble objectiu; el de sensibilitzar la població sobre la necessitat d’ajudar aquelles famílies que travessen dificultats i, contribuir a mantenir viva una tradició tant nostra com la castanyada.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics