La campanya “Tu ets solidari” torna a recollir productes per a famílies necessitades

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La campanya solidària que recull productes de primera necessitat ja està en marxa. “Tu ets solidari” va començar la setmana passada i s’allargarà fins a mitjans de desembre. Diversos establiments de Palafolls ja tenen les caixes on dipositar-hi els productes.

La campanya busca recollir productes bàsics tant alimentaris com relacionats amb la higiene personal i la neteja de la llar. Així, es demanen llaunes, conserves, pasta o arròs, però també sabons, compreses o lleixiu. L’oli i la llet són, segons explica l’Àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament, uns dels més necessaris.

Els aliments, però, s’han de poder conservar a llarg termini i fora del congelador, pel que no es recomana donar productes frescos com ara carn o ous.

Aquest any, però, el Banc d’Aliments també farà campanya al municipi, pel que des de l’Àrea de Serveis Socials es preveu una campanya més modesta. Ho explica Xesca Torres, Assistenta Social de l’Ajuntament de Palafolls.

De la recollida de productes se’n beneficiaran al voltant d’unes 40 famílies del municipi, que ja estan sota el paraigües dels serveis socials, i que tenen problemes econòmics.

Les caixes repartides pel municipi recolliran productes fins el cap de setmana del 17-18 de desembre, i que s’encarregarà de repartir-ho l’entitat Fronteras Abiertas a l’Amistad durant les festes de Nadal. Els centres de recollida són a la Farmàcia Polo, el casal de la dona i els casals d’Avis del centre i de St Lluís. “Tu ets solidari” compta amb el suport de l’ACEP, el casal de la Dona, l’Associació de Jubilats i Pensionistes, l’Associació Ball en línia i l’entitat i Fronteras Abiertas a l’Amistad.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics