Comença la “Setmana de la Ciència” a Blanes

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El municipi ha organitzat diverses activitats i tallers centrats en la divulgació de la ciència que han començat avui fins el diumenge 20.  La setmana de la ciència és un esdeveniment a nivell estatal i que és una de les iniciatives més important en divulgació científica.

L’objectiu és apropar el públic  a la ciència i animar-los a interessar-se pel coneixement i la recerca científica. Amb aquesta finalitat s’organitzen diverses activitats de divulgació en centres d’investigació, museus o centres educatius, entre d’altres.

Des del  Centre d’Estudis Avançats de Blanes s’ha organitzat per avui la 13a Jornada d’Avenços en Ecologia,amb una orientació tècnica de la recerca en ecologia amb presència de diversos científics i investigadors que treballen amb aquesta recerca. Durant la setmana es faran diverses activitats com la presentació el dimartsdel programa PECES, un estudi de la pesca  recreativa i esportiva, que precisament per la ubicació marítima de Blanes és d’interès pels locals. Ho explicava en declaracions al Palafolls En Xarxa la investigadora del CEAB, la Gemma Agell.

A més, el CEAB també farà una jornada de portes obertes amb visites guiades. Els matins pels alumnes de centres escolars tant de Blanes com dels municipis del voltant, entre ells l’IES La Font del Ferro de Palafolls, i a la tarda al públic en general. L’objectiu final és difondre la tasca del centre d’investigació, però també promoure la carrera científica.

On també es podran fer visites amb guia en motiu de la Setmana de la Ciència és al Jardí Botànic Marimurta els diumenges 13 i 20 amb entrada gratuïta.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics