Les entitats de Malgrat tornaran a organitzar la cavalcada de Reis paulatinament

Els Reis en camell a Malgrat. Foto: Vicenç Tomàs
Els Reis en camell a Malgrat. Foto: Vicenç Tomàs
Els Reis en camell a Malgrat. Foto: Vicenç Tomàs

Malgrat vol tornar a confiar la preparació de la cavalcada de reis a les entitats del municipi. Des de la regidoria de cultura s’apunta que aquest any ja es farà el primer pas perquè de cara a l’any 2018 se n’encarreguin en la seva totalitat les entitats i voluntaris malgratencs.

La intenció ja era poder fer el canvi aquest proper mes de gener, però la manca de temps ha motivat que, encara al 2017, la cavalcada es faci amb l’ajuda d’una empresa que prepararà 3 de les carrosses dels Reis d’Orient. Les entitats, però, s’encarregaran de reforçar la cavalcada amb altres carrosses i l’animació complementària. Ho explica el regidor de cultura de Malgrat, Albert Cuní.

Per poder facilitar la feina dels voluntaris malgratencs, el consistori està ultimant les negociacions amb una empresa local que cedeixi una nau perquè hi treballin les associacions en la preparació de les carrosses fetes a Malgrat, però amb la vista posada al 2018, quan es vol incloure en els pressupostos un espai destinat específicament a aquestes tasques.

Avui a la tarda s’ha organitzat precisament una reunió a les 8 al Centre Cívic per rebre propostes de la ciutadania en relació a la preparació de l’arribada dels Reis Mags i començar a comptar amb la participació d’entitats en l’esdeveniment.

En els últims anys ses Majestats els Reis d’Orient havien arribat a Malgrat amb camells, però també amb cotxes d’època i globus aeroestàtics.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics