Blanes, Lloret i Malgrat, seus del Campionat de Seleccions d’Handbol

Ciutat Esportiva Blanes
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La Ciutat Esportiva de Blanes serà una de les seus del 2 al 7 de gener del IV Campionat d’Espanya de Seleccions d’Handbol. La competició mobilitzarà més de 2.000 esportistes d’arreu de l’estat espanyol, però la xifra s’enfila a 8.000 el nombre de persones que acabarà portant el certamen, perquè s’hi sumen també els acompanyats.

Aquest dilluns s’ha fet l’acte de presentació que ha comptat amb representants de l’Ajuntament de Blanes, de la Diputació de Girona i també el president de la Federació Espanyola d’Handbol, el de la Federació Catalana i el seleccionador d’Handbol de l’estat espanyol.

De fet, el president de la Federació Catalana d’Handbol va destacar la qualitat de les instal·lacions esportives i també l’oferta hotelera de la zona. A més, la proximitat entre els tres municipis seus de la competició, Blanes, Lloret i Malgrat, també ha tingut bona valoració, a una distància de 10 quilòmetres. La competició servirà també com a acte de clausura del 75è aniversari de la federació catalana.

L’acte, que va tenir lloc a la sala de plens de la Diputació de Girona, també ha inclòs el sorteig dels aparellaments dels partits de les seleccions. Hi participen seleccions de 9 comunitats autònomes, Catalunya, València, Andalusia, País Basc, Aragó, Astúries, Canàries, Navarra i Castella La Manxa.

Acollint aquest tipus d’actes, es potenciarà també el turisme esportiu de la zona, un atractiu que fins ara, tal i com assegurava les conclusions del Pla de Màrqueting turístic, Blanes no aconseguia treure-li tot el rendiment. A més, es calcula que la competició deixarà al territori mig milió d’euros.

Les personalitats han posat de manifest que la competició reunirà els millors esportistes de l’handbol base. En una setmana s’arribaran a disputar més de 300 partits de les categories infantil, cadet i juvenil de les seleccions masculines i femenines de cada comunitat autònoma. Els partits es retransmetran per internet i Teledeporte.

L’any passat, el 3r campionat de seleccions espanyoles d’handbol es va disputar a Almeria.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics