URGENT

Malgrat de Mar vol remodelar els carrers Llibertat, Sant Elm i Carme abans del 2019

Compartiu aquesta història

El govern de Malgrat de Mar ha tornat a posar damunt la taula el projecte de remodelació dels carrers Llibertat i Sant Elm, el tram final del carrer del Carme i la plaça Joaquim Ruyra.

El projecte porta quatre anys aturat després que els veïns es neguessin a pagar el 75% de l’obra a través de contribucions especials.

La setmana passada, membres del consistori van convocar el veïnat d’aquests carrers per manifestar-los la idea d’executar-ne la millora abans del 2019. La reunió es va desenvolupar de principi a fi en un to crispat. La principal preocupació que van manifestar els afectats va ser la de saber què els tocava pagar. El govern local no els va saber respondre, però els va assegurar que ho faria en un termini de deu dies, un cop es definissin els materials de l’obra.

Als veïns també els neguiteja la futura mobilitat a la zona. Diuen que el projecte no garanteix suficient seguretat per als vianants. Temen que el volum de trànsit augmenti i que els vehicles hi circulin amb excessiva velocitat.

Davant aquestes circumstàncies, bona part dels veïns afectats per la remodelació dels seus carrers ja han expressat un cop més el rebuig al projecte.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics