El Grup de Muntanya se’n va al Montseny

L’excursió, organitzada pel Grup de Muntanya de Palafolls, sortirà aquest diumenge a les 7 del matí des dels aparcaments de la Rambla de Les Ferreries, on es repartiran els cotxes.

La sortida durarà tot el dia i farà un recorregut circular per diferents punts del Montseny. Una ruta poc coneguda per la zona més fosca de la muntanya. Ho explica un dels membres del Grup de Muntanya, en Toni Se
lvaggi.

Es preveu que la ruta duri tot el dia, però també dependrà de la rapidesa dels assistents i de la meteorologia, pel que el grup  pot acabar adaptant el recorregut circular.

Cal però, portar esmorzar i dinar, perquè es preveu fer parades per recuperar forces. La ruta recorrerà diferents tipus de boscos del Montseny que, a més, durant la tardor oferiran un paisatge amb diferents tonalitats de colors, taronges, marrons i vermells, típics d’aquestes dates.

No es necessita una condició física concreta per participar-hi, sinó que està obert a tothom però s’ha d’estar acostumat a caminar. És important, però que els participants tinguin una assegurança d’accident.

Aquesta sortida al Montseny del Grup de Muntanya se suma, així, a les que organitzen mensualment. En l’última se’n van anar fins al Ripollès, al Gran del Fajol.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics