El govern vol acabar les obres d’urbanització dels polígons industrials l’any que ve

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquesta obra serà la més important que inclourà la proposta de pressupostos  que el govern presentarà properament al ple del consistori.

Els treballs s’orientaran en millorar els serveis d’aigua, de clavegueram i també a condicionar els accessos des de PLF dels dos principals polígons que encara no estan urbanitzats. Es tracta del polígon d’en Puigverd i del polígon industrial de Mas Reixach, actualment en un estat molt precari.

Els treballs, que costarien uns 2 milions i mig d’€, es podrien desencallar el proper any, ja que el govern creu que les empreses poden ara fer front a les quotes que hauran de finançar el projecte.

Pel que fa a la part industrial de Mas Reixach, l’alcalde de Palafolls, Valentí Agustí, assegura haver trobat una fórmula per desbloquejar la urbanització del sector.

L’Ajuntament preveu quedar-se una parcel·la d’aquest sector i poder participar així en les despeses d’urbanització..

Un altre de les possibilitats que estudia el consistori, per millorar la vialitat a la zona industrial, és fer una nova sortida del polígon d’en Puigverd, per la zona de Mas Reixach. D’aquesta manera, el trànsit entraria al polígon per l’actual entrada de la nacional2, a tocar de Tordera, mentre que la sortida es faria per aquest nou vial encarat a Mas Reixach. El consistori recorda, a més, que aviat es farà un nou estacionament per a camions, cosa que hauria de millorar l’actual situació del polígon.

D’altra banda els veïns de Mas Reixach ja han evidenciat el seu malestar per la possibilitat que el gran flux de camions que surten del polígon industrial ho facin per la rotonda d’entrada a la seva urbanització, si s’acaba fent aquest nou vial.

Aquesta urbanització se sumaria a la resta de projectes ja coneguts pel pressupost de l’any que ve i que ja ha avançat RP, entre els quals, la reurbanització d’un carrer de St Lluís i la instal·lació de càmeres de seguretat en alguns punts del poble.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics