Eleven als 8 anys de presó per l’home que va matar el fillol del mossèn de Blanes

l'Acusat. ACN

El Tribunal Superior de Justícia (TSJC) ha elevat a 8 anys la condemna per al filipí que va matar a ganivetades el fillol d’un capellà en un pis de Blanes just fa 3 anys.

l'Acusat. ACN
l’Acusat. ACN

La sentència estima parcialment el recurs interposat per l’acusació particular i, en contra del criteri del jurat i l’Audiència de Girona, li treu al condemnat l’atenuant d’arravatament. El tribunal popular la va recollir al seu veredicte, perquè va considerar que el filipí, en el moment de cometre el crim, estava obcecat.
L’homicidi va tenir lloc la tarda del 5 de desembre del 2013, quan el condemnat va pujar al pis del mossèn, on el capellà vivia amb un jove brasiler. L’home anava armat amb un ganivet i després de discutir amb la víctima, la va acorralar en una habitació i allà li va enfonsar el ganivet repetides vegades al cos.
En un primer moment, l’Audiència de Girona va condemnar l’home a 6 anys de presó per un delicte d’homicidi amb l’agreujant d’abús de superioritat, una atenuant d’obcecació i una eximent incomplerta de drogoaddicció.

Ara però, l’alt tribunal català ha estimat parcialment el recurs de la família ja que creu que l’atenuant d’obcecació no tenia cabuda en el cas.

En conseqüència, el TSJC refà la sentència de l’Audiència de Girona i eleva en 2 anys la pena que ja li va imposar al filipí.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics