L’Amateur de futbol s’imposa al líder la competició

El primer equip del Palafolls ha guanyat a casa,  per 2 a 1, al Bosc de Tosca, actual líder de la classificació.  De fet, els palafollencs han estat els únics capaços de derrotar als de Les Preses en les 13 jornades disputades fins ara.

El marcador el va inaugurar Sarabia pocs minuts després de l’inici del partit. Al minut 5 el PLF ja guanyava, i al 22’ de la primera part ampliava distància amb un gol de Jonatan.

L’entrenador dels locals, José Cáceres, admet la dificultat del rival, però tot i la tensió de l’inici del partit es van acabar imposant.

El Bosc de Tosca, però, va retallar  distàncies al minut 29.

La primera part es va acabar ja amb el 2 a 1, que seria definitiu.

Així el Palafolls ha aconseguit una altra victòria al Palastàdium amb la que suma 23 punts i escala fins la 5a posició a la taula, a 5 punts del liderat, que continua a mans del Bosc de Tosca.

El proper cap de setmana els nois de José Caceres podrien escapar-se a la classificació si guanyen contra l’Abadessenc, que és 6è amb els mateixos punts que els locals.

El segon equip del PLF, que també jugava a casa, ha empatat a 2 contra el Sant Hilari. Els gironins es van avançar amb un primer gol en el minut 7 i a la meitat del primer temps aconseguien el segon gol. Els palafollencs, però, no van tardar en reaccionar. Just després David retallava distància i al final de la primera part Iván igualava el marcador.

Amb 16 punts, el Palafolls es manté setè a la classificació i en la propera jornada s’enfrontarà al Sils, que va una posició per endavant.

El Juvenil A també va empatar, en aquest cas amb el Lloret. Suma només un punt i baixen a la sisena posició. La setmana que ve jugarà contra el Juvenil del Sils, que és tercer en el campionat.

El Juvenil B, en canvi, va perdre per golejada contra el Begur, que van dominar el partit, que es va tancar per 6 a 0.

Els palafollencs cauen en la penúltima posició i en la propera jornada el Palafolls competirà contra el Pals Atlètic, que és setè.