URGENT

L’Ajuntament de Blanes haurà de vendre patrimoni per poder invertir en millores el 2017

Compartiu aquesta història

Segons informa el Punt, el consistori blanenc haurà de vendre alguna de les seves finques com a única fórmula per poder començar projectes i inversions l’any que ve. Entre ells la renovació de la plaça dels Dies Feiners i rescatar les zones blaves que ara gestiona Saba.

Així, l’administració està fent inventari de tot el seu patrimoni per determinar-ne el seu valor de mercat i poder vendre’n alguna part.

En els pressupostos del 2017, que es portarà al plenari en unes setmanes, es preveu incloure tant la previsió de la venta com l’adquisició de la gestió de les zones blaves.

Segons fonts de l’Ajuntament es calcula que els pressupostos es tancaran sense benefici, pel que si no aconsegueixen liquiditat a través de  la venta del patrimoni no es podrien fer inversions.

Entre les actuacions que es volen fer hi ha n’hi ha d’urgència en diverses zones amb risc de despreniment per les pluges.

Pel que fa a les zones blaves, el consistori està estudiant el cost de fer-se amb el servei que ara gestiona l’empresa Saba. La intenció és rescatar-ne la totalitat i que sigui una empresa municipal qui s’encarregui de la gestió o bé rescatar-ne només una part i negociar amb Saba una franja horària gratuïta. Que les zones blaves siguin gestionades per l’Ajuntament, però, no comporta la seva gratuïtat.

 

El Punt

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics