L’Audiència Pública de Blanes presentarà els Pressupostos del 2017

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Ajuntament blanenc convoca per aquest dissabte l’Audiència Pública sobre les finances del consistori  on es exposaran les dades a la ciutadania.

Seran dos els grans temes que es tractaran i sobre els quals els ciutadans que hi participin podran formular preguntes i expressar la seva opinió.

D’una banda es posaran sobre la taula la proposta de pressupostos de l’any que ve que es debatran en el ple extraordinari del proper 13 de desembre. Per altra, la situació econòmica actual de l’Ajuntament.

L’objectiu és promoure la participació ciutadana i presentar les dades financeres d’una manera més entenedora i podran formular preguntes i expressar la seva opinió.

L’acte s’ha convocat a la Sala de Plens del consistori blanenc a les 10 del matí i es preveu que s’allargui fins les 12 del migdia. Aquesta, de fet, és la tercera Audiència Pública que es fa al municipi.  A diferència de les dues primeres, s’ha avançat l’horari perquè es preveu que s’allargui més en el cas que hi haguessin encara qüestions per resoldre.

En vistes que la primera edició va ser un èxit pel que fa a assistència de públic, però que l’any passat va disminuir notablement, en aquesta nova Audiència s’han centrat més esforços en la difusió i en canviar el format. Així, s’inclourà també una entrevista amb el tinent d’alcalde Nicolás Laguna i comptarà també amb una projecció on s’exposaran les dades.

Els ciutadans poden començar a enviar les seves preguntes i comentaris per tal que es tinguin en compte de cara a l’Audiència Pública del dissabte 3 de desembre.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics