URGENT

Aterratge d’emergència d’un ultralleuger en un camp prop de St Genís

Compartiu aquesta història
Lloc on ha aterrat l'ultralleuger. JS
Lloc on ha aterrat l’ultralleuger. JS

Passades les 10 del matí els serveis d’emergències han rebut l’avís d’un accident d’ultralleuger a tocar de la N-II entre els termes de Malgrat i Palafolls, molt a prop de l’entrada de St Genís. De fet, algunes fonts apunten que serien els propis accidentats els que han donat l’avís als serveis d’emergències.

Ràpidament s’hi ha desplaçat dues ambulàncies, 3 dotacions de bombers i policia local tant de Malgrat com de Palafolls i vàries patrulles de Mossos d’Esquadra.

L’ultralleuger havia sortit del camp de vol de Palafolls amb dues persones a bord, i passats uns minuts  de les 10 del matí ha patit una aturada tècnica que ha deixat el motor sense funcionar, just quan l’aparell volava a una alçada d’uns 800 peus, uns 250 metres del terra.

Detectada la incidència, la perícia del pilot, amb moltes hores de vol i molta experiència, ha permès fer planejar l’aparell sense motor a la recerca d’un lloc idoni on poder fer un aterratge forçós, en una zona a tocar del polígon de Can Patalina i de boscos. El pilot, finalment, ha provocat l’aterratge en un camp a peus de la carretera N-II

En la caiguda, els dos ocupants, de 50 i 37 anys, han quedat ferits “menys greus”, amb contusions vàries i han estat traslladats a l’Hospital de Blanes per a un reconeixement mèdic.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics