Palafolls  encén els  llums Nadal amb la passera com a novetat

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquesta setmana s’han començat a posar en marxa els llums de Nadal  que guarniran un any més, els carrers de la nostra vila.palafolls-passera2-01

La decoració nadalenca té poques novetats enguany i de nou, les frases al·legòriques, i poemes visuals tindran el protagonisme de la il·luminació nadalenca al nostre municipi.

De moment, l’única novetat en la decoració serà la il·luminació de la passera que connecta St. Lluís amb el centre i que travessa la carretera d’accés a la Costa Brava. En aquest punt es resseguirà una 10a dels principals elements metàl·lics de l’estructura amb llums led de color vermell, que seran visibles des de la carretera.

De tota manera no es descarta que hi hagi altres novetats en alguns punts del nostre poble, però la major part de la decoració serà la mateixa d’altres anys i, en els mateixos llocs.

Així el carrer major manté les frases tradicionals de colors, a l’igual que el carrer Ramon Turró, l’avinguda Costa Brava els nombres primers, i a Sta Maria, el carrer Capdevila manté els elements estrenats l’any passat amb la frase “Felices Bombolles” i els taps de suro dibuixats al carrer.

Els barris i urbanitzacions mantenen la seva il·luminació tradicional. St Lluís manté una frase a l’entrada i filat lumínic a l’avinguda del Mar. A Mas Reixach, Mas Carbó i St Genís es manté igualment la frase de benvinguda al nucli i estrelles nadalenques.

Els llums de Nadal de PLF ja s’han engegat en diferents punts, com a St Lluís, i s’aniran obrint progressivament fins el pont de la propera setmana quan ja estaran en ple funcionament en tots els punts. La il·luminació de Nadal serà operativa fins passat reis.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics