Els malgratencs decidiran on invertir 100 mil euros

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’equip de govern de Malgrat ha inclòs en els pressupostos una partida de 100.000 euros  a millores urbanes. Seran, però, els ciutadans, els que decidirien, mitjançant un procés de participació ciutadana a quines accions de millora del municipi es destina la inversió. Ho explica l’alcalde de Malgrat, Joan Mercader.

Els 100.000 euros servirien per executar, així, diversos projectes que s’haurien plantejat en el procés de participació i serien també els mateixos malgratencs els que votarien, d’entre totes les propostes, quines són les més necessàries. Mercader manté que ja estan treballant en l’elaboració del reglament de participació ciutadana.

L’oposició critica, però, que la iniciativa pot tirar endavant encara que no estigui finalitzat el reglament de participació ciutadana. ERC qualifica la decisió de l’alcaldia, d’esperar la redacció i aprovació de la normativa, de manca de voluntat política, tot i que no s’oposen a la proposta de participació i implicació dels malgratencs en la vida política del consistori.

Malgrat de Mar debatrà els pressupostos del 2017 en el proper ple extraordinari previst pel 15 de desembre.

De fet, dels municipis veïns Blanes també ha impulsat una Àrea de Participació Ciutadana amb l’objectiu d’incorporar progressivament la participació dels ciutadans en les decisions de l’administració municipal. Un dels últims processos participatius és el de la nova ordenança de terrasses.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics