S’obren les inscripcions del 4t Concurs de Pessebres

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La Puput, amb la seva tradició d’organitzar activitats culturals per dinamitzar el poble, torna a portar el Concurs de Pessebres, una de les iniciatives més joves, ara ja fa quatre anys, en comparació per exemple, amb la llarga tradició de la Castanyada.

El període per inscriure’s al concurs ja està obert,  hi ha prop de dues setmanes per fer-ho, ja que les inscripcions es tanquen el dissabte 17 de desembre. Per participar-hi, se segueix el mateix mecanisme que l’any anterior: cal omplir una butlleta amb la informació personal de contacte, entre elles el telèfon i la direcció perquè els membres de la Puput visitin el pessebre i en facin una valoració.

Així un cop hagi acabat el període d’inscripció, l’entitat es posarà en contacte amb els participants per començar a visitar les cases de les persones que s’hi hagin apuntat. Tindran en compte tres paràmetres per decidir quins són els guanyadors. Ho explica en David Alenyà, membre de la Puput.

Les butlletes per apuntar-s’hi es poden trobar a El Cafè i al Forn de Santa Maria.

Els guanyadors tindran una distinció especial, però l’esforç de tots els participants serà reconegut amb un detall. Entre els aspirants, en l’edició de l’any anterior hi havia 15 pessebres, una quantitat amb la que, segons Alenyà, estan molt satisfets.

En el transcurs de les festes de Nadal es decidiran els guanyadors i el 14 de gener al migdia es farà l’acte de lliurement de premis a la Biblioteca Enric Miralles de Palafolls.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics