Els Empestats i el grup Germanor clausuren les Festes de Sant Nicolau

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La festa Major petita de Malgrat, que ha començat aquest dilluns passat, finalitza demà amb la projecció de dos documentals al Centre Cultural. Serà la gravació de la Festa dels Empestats d’enguany, a dos quarts de 9 del vespre, seguit del recorregut en forma de vídeo durant els 70 anys d’història del grup de Teatre Germanor, a les 10 de la nit.

El film de la Festa dels Empestats recull la recreació d’enguany, centrada en la pesta que va patir el municipi en el segle XVII, que permetrà, als que no hi van poder assistir, viure la visita dramatitzada. Ho explica la Silvia Marré, autora del documental.

El vídeo tindrà una hora de durada, a més de la visita també s’han inclòs les preses falses i els crèdits amb totes les persones que hi han col·laborat. A més, es podrà adquirir el CD a un preu de 3 euros.

Tot seguit, es projectarà el documental del Teatre Germanor. Enguany celebren 70 anys de la seva formació i en motiu d’aquesta fita el vídeo fa un repàs a la trajectòria del grup. Ho explica en Josep Pérez, membre del Teatre Germanor.

A la primera etapa hi ha entrevistes, alguna fotografia antiga i els cartells de les representacions. En la segona etapa, hi ha més informació sobretot amb l’arribada de la tecnologia, així hi predominen els enregistraments d’obres i el contingut audiovisual en general.

El grup de teatre Germanor s’encarrega de l’organització del Concurs de Teatre Bayarri i Miralles i aquestes festes de Nadal faran la representació dels Pastorets al Centre Cultural de Malgrat, el 26 de desembre, 7 i 8 de gener.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics