URGENT

La Protectora celebra el 8è Canicross

Compartiu aquesta història

La protectora d’animals de Palafolls organitza per aquest diumenge la vuitena edició del canicross, una cursa on hi participen els corredors amb els seus gossos.

El recorregut de la prova, que es farà dins el municipi, és gairebé el mateix que el de fa mig any, amb el canvi del punt de sortida com a novetat. En l’edició d’aquest diumenge se sortirà des del Gorg dels Cans, o també conegut com a Pipican, per després enllaçar amb el mateix traçat que les altres edicions. Ho explica la Cristina Dalmau, membre de la Protectora.

Amb el canvi del lloc de sortida es vol aprofitar l’ampli espai incorporant-hi diferents serveis, entre ells una zona pícnic per esmorzar, zona de begudes

8è Canicross
8è Canicross

El recorregut, de 8 quilòmetres, començarà a les 10 del matí, però es recomana als participants ser-hi entre les 8 i dos quarts de 9 per comprovar que tots els gossos tinguin el xip i recollir el dorsal. A més, però, hi ha un altre requisit: els gossos participants no poden dur corretja, sinó que han d’estar lligats amb un arnés per evitar estrebades.

La cursa està oberta a tothom, el recorregut és planer i apte per a tots els públics, tant pels que vulguin corre com pels que hi vulguin participar caminant. Per inscriure’s es pot fer de manera anticipada en diferents punts de Palafolls i també de Blanes. El preu és de 10 euros, però també es poden fer inscripcions el mateix dia de la cursa a un preu de 12 euros que permeten a la protectora continuar la seva tasca.

Des de la protectora, però, recomanen que s’opti per la inscripció anticipada per una millor organització, ja que s’ofereix als participants entrepans i beguda. També es poden apuntar per internet. En el cas que es vulgui fer al mateix dia, recomanen que s’avisi telefònicament

El recorregut circular estarà indicat en tot moment i es tancarà en el mateix punt de sortida, el Gorg dels Cans.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics