URGENT

El govern local reclamarà a la diputació més manteniment a les carreteres

Compartiu aquesta història

El govern de Palafolls demanarà a la Diputació de Barcelona que augmenti les tasques de manteniment de les carreteres que passen pel municipi. Mantindràn una reunió amb responsables de la diputació per tractar el manteniment dels vials, que es troben sota la tutela de la diputació. Són dos zones les que l’executiva local reclamarà que s’enforteixin aquests treballs a les zones de Sant Lluís i també del barri de Santa Maria, on hi ha diverses mancances.

En el cas de Sant Lluís, es destaca el mal estat de les cunetes, on hi creix molt ràpidament l’herba i pel que fa a Santa Maria la deixades de la zona enjardinada de l’entrada del barri des del polígon industrial. En tots dos casos es proposarà d’asfaltar-ho. Ho explica el regidor d’urbanisme, Josep Rueda.

En aquesta mateixa reunió, tal i com ja vam avançar a Ràdio Palafolls, es tractarà també implantació de panells mòbils per tapar el sol als conductors. Sobretot en aquesta època de l’any i entre les 8 i les 9 la visibilitat disminueix, especialment quan el sol ve de cares. En només dos dies, hi va haver tres vehicles accidentats a la carretera entre Palafolls centre i sant lluís. Així, el govern també demanarà la instal·lació dels panells mòbils per afavorir la visibilitat dels conductors.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics