Malgrat tindrà el primer circuit d’orientació permanent a la comarca

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Malgrat començarà l’any amb una novetat: un circuit permanent d’orientació, que consisteix amb un recorregut que posa a prova la capacitat de concentració i orientació, la resistència física i també el respecte per la natura.

Les curses d’orientació a través de mapes muts, sense cap nom escrit, cada dia tenen més seguidors i representa una oportunitat per descobrir el poble . El circuit està limitat i representat en un mapa d’orientació on les fites estan fixades. Cada fita, indicada en el mapa, disposa d’una pinça que acredita que s’ha arribat a aquell punt i que s’ha passat el control.

El ritme i el nivell de dificultat el decideix el propi usuari. El recorregut inclou la zona urbana però també el bosc, pel que l’Ajuntament ha comptat amb la col·laboració del Grup Excursionista Malgratenc qui s’ha encarregat de dissenyar el circuït d’orientació i de fer el treball de camp.

Hi haurà tres circuits amb diferents nivells de dificultat segons la quantitat de fites i també depenent del desnivell del recorregut. Així la més assequible és la d’iniciació familiar amb 3 km de recorregut i 100 metres de desnivell, la segona és la d’iniciació d’adults amb 5 km i 190 metres de desnivell i la tercera, l’elit tindrà 8 quilòmetres i 500 metres de desnivell acumulat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics