La setmana de l’emprenedoria del Maresme oferirarà 5 dies de tallers, seminaris i cursos gratuïts

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El Consell Comarcal ja té a punt la 13a edició de la Setmana d’emprenedoria al Maresme, prevista del 12 al 16 de desembre amb tot un programa formatiu per ajudar petites empreses, emprenedors i persones autònomes a actualitzar coneixements laborals i millorar la seva competitivitat professional.

emprenedoriaAixí  es realitzaran cursos sobre com constituir una empresa, el màrqueting com a eina essencial de captació de clients, l’empresa cooperativa, la gestió del temps, els valors de l’empresa, les xarxes socials i altres temàtiques que ajuden a enfortir les habilitats i competències professionals.

Tots els tallers estan impartits per professionals i el consell considera que és una bona oportunitat per reciclar coneixements, intercanviar experiències i cercar noves línies d’ampliació de negoci. La cloenda es realitzarà el divendres amb una jornada de Networking que consistirà en una trobada amb emprenedors i professionals interessats en interaccionar amb altres empreses per aconseguir col·laboracions i contactes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics