Contractació exprés de 3 agents cívics a Malgrat de Mar

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El consistori ha rebut una subvenció del Servei d’Ocupació de Catalunya per la contractació de 3 agents cívics per treballar a l’ascensor inclinat que comunica la plaça de la Barretina, al centre de la vila, amb el Castell.

El consistori, però, té fins demà per rebre les sol·licituds ja que demà es tanca el termini. De fet, els contractats han de començar a treballar abans de finalitzar l’any.

La subvenció va destinada a la contractació de tres persones sense feina, inscrites com a demandants d’ocupació en el Servei d’Ocupació de Catalunya i que hagin exhaurit la prestació per desocupació, ja sigui l’atur o el subsidi.

Segons explica l’Ajuntament, s’ofereixen dos contractes de sis mesos i un tercer d’un any a jornada completa. En aquest últim cas, tindran prioritat les persones de més de 55, mentre  que pels contractes de mig any, la prioritat serà pels majors de 46.

A banda del contracte laboral, també s’ofereix formació  d’operacions bàsiques de comunicació en l’horari laboral.

Els interessats han de tenir presents els requisits i el perfil a contractar, i caldrà que portin el currículum i la fotocòpia del document DARDO, al Club de la Feina, abans de demà a la 1 del migdia.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics