La Creu Roja recollirà joguines a Blanes per 240 nens i nenes

Activitats de la Creu Roja Joventut de Blanes el Dia de l'Infant 2016 -(Ajuntament de Blanes)
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’entitat de Blanes s’implica per segon any consecutiu en la Campanya de recollida de Joguines engegada a tot Catalunya. Preveuen que s’han de preparar lots per a 238 nens i nenes de la ciutat, repartits en 148 famílies.

Tot i això, apunten que la xifra s’acabarà incrementant per la suma de peticions que es rebran durant la setmana. La campanya compta amb el suport dels Serveis Socials de l’Ajuntament de Blanes, que han facilitat als responsables de la ONG un llistat amb les famílies del municipi en situació de vulnerabilitat perquè tots els infants rebin  algun regal durant les festes.

Activitats de la Creu Roja Joventut de Blanes el Dia de l'Infant 2016 / Autor. Aj. Blanes
Activitats de la Creu Roja Joventut de Blanes el Dia de l’Infant 2016 / Autor. Aj. Blanes
Activitats de la Creu Roja Joventut de Blanes el Dia de l'Infant 2016 / Autor. Aj. Blanes
Activitats de la Creu Roja Joventut de Blanes el Dia de l’Infant 2016 / Autor. Aj. Blanes

 

 

 

 

 

 

Es demana que siguin joguines noves, educatives i que no siguin ni bèl·liques ni sexistes. L’objectiu és que els infants de les famílies amb una situació de vulnerabilitat no siguin marginats, sobretot en aquestes dates, i rebin un detall.

La Campanya de Joguines de la Creu Roja continuarà aquest divendres, amb una JAM Session al Casal Jove Morralla a partir de les 9  de la nit. Per Participar-hi només es demana fer un donatiu de 2 euros, ja que, al demanar joguines noves seran els voluntaris qui aniran a les botigues especialitzades.

El dissabte s’ha organitzat un gran recapte arreu de Catalunya. En el cas de Blanes, la recollida es farà al Passeig de Dintre davant de l’Ajuntament de   6a 8 del vespre i en aquest cas sí que es demana que el que s’aportin siguin joguines noves, segures i no bèl·liques.

Els responsables de la Creu Roja Joventut de Blanes, diuen no estar preocupats per no poder complir els objectius, però fan una crida a la solidaritat i la col·laboració dels ciutadans. L’associació també cobreix la campanya de recollida de joguines a Lloret i Tossa.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics