Un any de presó per una proxeneta per obligar a prostituir-se a una jove romanesa

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Condemnen una proxeneta a un any de presó per portar una noia de Romania a Blanes per prostituir-se.

La jove va venir enganyada. Una tercera persona li va fer creure que venia a Blanes a treballar de cambrera. Un cop aquí, però, se la va tancar en un pis d’on només sortia per anar al Club 2001. La noia era obligada a prostituir-se fins a liquidar un deute de 3.000 euros.

Els fets van passar fa 10 anys, el 2006, el que, segons informa el Diari de Girona, ha facilitat que la proxeneta arribés  a un acord amb la fiscalia per ser condemnada només  a un any de presó. L’advocat de la proxeneta, però, ha aconseguit que el tribunal suspengués l’ingrés a presó, al tractar-se d’una condemna inferior a dos anys.

L’acord comportava admetre que l’agost del 2006 una tercera persona va contactar amb la noia per portar-la fins a Catalunya sota l’engany que treballaria en el sector de la restauració.

La noia va aconseguir escapar i denunciar els fets a la policia després d’haver realitzat diversos serveis al prostíbul, pels que havia guanyat 144 euros, dels quals 100 els havia d’entregar a la proxeneta.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics