URGENT

Preocupació a l’Hospital de Calella perquè no s’ha apujat el pressupost

Compartiu aquesta història

Els pressupostos de la Generalitat per al 2017 no preveuen un augment de la partida per a l’Hospital Sant Jaume de Calella. Un fet que han denunciat des del comitè d’empresa del centre sanitari i que consideren que acabarà provocant noves retallades en quant a llocs de treball. Diuen que tot plegat no farà més que incrementar el mal servei que s’està donant als pacients des de fa anys.

El comitè d’empresa s’ha mostrat impotent davant aquesta situació. La seva portaveu, en declaracions a Ràdio Calella, ha assegurat que les reunions mantingudes amb responsables de Salut no han servit de res.

Recentment l’Hospital de Calella s’ha vist obligat a posar a la venda part del seu patrimoni amb l’objectiu de disposar diners suficients que seran destinats a la compra d’equipament hospitalari.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics